HET GOEDE DOEL VAN DE WESTLAND RALLY

24 Westlandse gezinnen met een kind met een zeldzame ziekte een werkelijk onbezorgde en onvergetelijke week in Villa Pardoes bezorgen, daar rijden we zondag 24 maart 2019 voor!

Villa Pardoes is een sprookjesachtige aangepaste vakantievoorziening speciaal gericht op ernstig zieke kinderen en biedt écht een onvergetelijke gratis vakantie voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen.

“Eigenlijk wil je helemaal niet op vakantie in Villa Pardoes. Want dat betekent dat je een ziek kind hebt”

Villa Pardoes bestaat uit twaalf ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom de PicknickPlaats. Kinderen kunnen er in een veilige en kleurrijke omgeving spelen. Ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en hun zorgen en ervaringen delen, soms tot laat in de avond, immers gedeelde smart is halve smart. De gezinnen kunnen elke dag de Efteling gratis in via een speciale VIP ingang en kunnen eveneens gratis en met voorrang naar andere parken in de omgeving. In Villa Pardoes kun je aan activiteiten meedoen en worden avonturen samen beleefd, maar niets moet en alles mag. Met familie en vrienden voor het leven. Villa Pardoes is voor een weekje het warme nest waar je veilig thuiskomt na een dag vol leuke activiteiten.

Met de opbrengst van de Westland Rally zullen daarnaast óók enkele droomwensen van Westlandse kinderen met een zeldzame ziekte in vervulling gaan.

Dit alles doen wij in samenwerking met het Zeldzame Ziekte Fonds. Het Zeldzame Ziekten Fonds helpt mensen met een zeldzame ziekte. Dit doet zij door geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek, door bekendheid te geven aan zeldzame ziekten,  door het faciliteren van lotgenotencontact en de stichting laat dromen en wensen uitkomen. Meer informatie kunt u vinden op www.zzf.nl

Voorgaande jaren heeft de Westland Rally gereden voor de onderstaande goede doelen.  Iedereen, deelnemers, vrijwilligers en sponsoren willen wij bedanken voor hun deelname. Met de opbrengst hebben de goede doelen mooie plannen kunnen realiseren!

Leergeld Westland

Leergeld is een stichting die kinderen uit gezinnen met een laag besteedbaar inkomen helpt. Leergeld vergoedt bijvoorbeeld basisvoorzieningen zoals een fiets, een computer of bijzondere schoolkosten. 

Droom je Thuis

De Stichting Droom je Thuis heeft zich ten doel gesteld mensen met een meervoudige handicap of verstandelijke beperking een veilige omgeving aan te bieden, waar warmte en gezelligheid ervaren kunnen worden.

Avavieren

Avavieren verzorgt zorgeloze vakanties aan zee voor kinderen en volwassenen met een beperking én hun ouders en verzorgers.