HET GOEDE DOEL VAN DE WESTLAND RALLY

Het goede doel voor 2023 wordt later bekend gemaakt. Voorgaande jaren heeft de Westland Rally gereden voor de volgende goede doelen:

Leergeld Westland (2016)

Leergeld is een stichting die kinderen uit gezinnen met een laag besteedbaar inkomen helpt. Leergeld vergoedt bijvoorbeeld basisvoorzieningen zoals een fiets, een computer of bijzondere schoolkosten. We hebben met de rally bijgedragen aan extra middelen om de doelen van leergeld te verwezenlijken.

Droom je Thuis (2017)

De Stichting Droom je Thuis heeft zich ten doel gesteld mensen met een meervoudige handicap of verstandelijke beperking een veilige omgeving aan te bieden, waar warmte en gezelligheid ervaren kunnen worden. We hebben met de rally bijgedragen aan de aanschaf van een rolstoelbus voor Droom je Thuis.

Avavieren (2018)

Avavieren verzorgt zorgeloze vakanties aan zee voor kinderen en volwassenen met een beperking én hun ouders en verzorgers. We hebben met de rally bijgedragen aan een speciale speeltuin voor kinderen met een beperking.

Zeldzame Ziekten Fonds (2019)

In samenwerking met het Zeldzame Ziekten Fonds (ZZF) hebben we 24 Westlandse gezinnen met een kind met een zeldzame ziekte een werkelijk onbezorgde en onvergetelijke week in Villa Pardoes bezorgt. Daarnaast hebben we óók enkele droomwensen van Westlandse kinderen met een zeldzame ziekte in vervulling laten gaan.